24 GEKKE HACKS VOOR JE BARBIE

13 Noy 2018
52 395 336 Baxış

Genius hackt voor Barbie-poppen voor kinderen en volwassenen
Speel je nog Barbie-poppen? Of misschien heb je je oude in je kast? Onze geweldige speelgoedhacks zorgen ervoor dat je ze vindt of zelfs naar de winkel gaat om een ​​nieuwe te kopen - je zult ze zeker willen hebben!
Heeft je barbiepop beschadigd haar? Geen reden meer om je zorgen te maken. Haal je pop een haar make-over! Neem een ​​gewoon scheermes en scheer de pop. Verwijder nu het hoofd en verwijder het resterende haar van binnenuit. Neem wat garen (ga voor gekke kleuren als je wilt of je kunt het als een regenboog maken - alles wat je maar kunt bedenken!) En steek het door de gaten in het hoofd. Goed gedaan! Nu kunt u het garen poetsen, zodat het haar van uw Barbie er natuurlijker uitziet.
Nog een geweldig idee voor een haardag voor je poppen. Ben je het zat om saaie effen blonde haarkleur te hebben? Tijd om het te veranderen! En ik wed dat je alle ingrediënten al thuis hebt. Doe wat water in een kom en met een paar druppels voedselkleuring (ik ging voor blauwe kleur). Meng goed! Plaats nu het haar van je Barbie in de kom. Wees voorzichtig en gebruik handschoenen om je handen niet te verven. Laat het haar drogen. Voila! Nieuwe modieuze haarkleur ziet er prachtig uit!
Je zult meer adembenemende speelgoedhacks en -handvaardigheden vinden in deze video. Neem de tijd, ontspan en heb plezier tijdens de geslaagde avond met jullie kinderen. Ze zullen deze ideeën zeker waarderen! :)
Tijdstempels:
00:42 Hoe maak je een bikini voor je Barbie
04:02 Schattige kleine Barbie-tas
09:21 Fantastische DIY Barbie-pool
15:11 Neem je pop mee op vakantie!
--------------------------------------------
Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: bit.ly/2q6PaQ3

Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/
Voorraad materialen (foto's, videobeelden en andere):
www.depositphotos.com

AZlabel